Carmi A/S - Hvem er vi?

Moderne teknik med gammeldags stolthed.

Siden 1958 har Carmi A/S som underleverandør leveret komponenter til finmekaniske produkter. Siden 1977 er virksomheden blevet drevet fra Kokkedal Industripark, hvor vi i 2012 flyttede til nye lokaler på samme vej i Kokkedal.

I dag består vores maskinpark af moderne CNC-styrede maskiner, der er betjent af de bedst kvalificerede CNC-operatører. Alle medarbejdere bliver opdateret med den nyeste viden og teknologi, så vi kan løse enhver opgave til perfektion.

Vi påtager os at levere komplette komponenter og har ingen grænser for styktal. Vi har stor erfaring med prototypefremstilling, og står gerne til rådighed med vores ekspertise under udviklingen af nye emner. Vi kan endvidere tilbyde lasergravering, glasblæsning og vibrationsafgratning.​

Alle programmer, tegninger og hjælpeværktøjer kan opbevares sikkert hos Carmi A/S.

​Vores idé om produktion er lige så nøjagtig som det, vi producerer.

I vores daglige arbejde går vi efter kvalitet, præcision og stærke løsninger. Derfor glæder vi os specielt over opgaver, som kræver noget ekstra af både vores faglige evner og af vores maskinpark. Det har givet os mange krævende kunder inden for elektronik, lyd- og gasmåling, den medicinske industri og inden for andre områder, hvor der stilles høje krav til kvalitet og udførelse.

Vi arbejder i alle stålsorter, i metaller o i de fleste rene plastmaterialer.

Læs mere om, hvad vi tilbyder til de forskellige industrier og brancher her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 49 14 30 11, på mail carmi@carmi.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.​

Kontaktoplysninger

E-mail: ​carmi@carmi.dk

Telefon: ​49 14 30 11

​CVR: 66042413