Medicinalindustri​

​Hos Carmi A/S fremstiller vi både prototyper og løser krævende opgaver til forskellige emner for blandt andet medicinalindustrien.

Det kan blandt andet være emner indenfor:

  • Hospitalsudstyr
  • Test- og analyseapparater
  • Laboratorieudstyr

Vi udfører

I vores maskinpark udfører vi både CNC-drejning og -fræsning, lasergravering, prototypeproduktion, enkeltstyksproduktion og serieproduktion i både store og små serier. Derudover kan vi udføre savning, slibning, glasblæsning, vibrationsafgratning og delmontage.

Hos Carmi A/S vægter vi dialogen med vores kunder højt, hvad enten der skal laves en prototypefremstilling eller om vi skal fungere som sparringspartner under udviklingen og konstruktionen af et emne.

Vi fremstiller emner efter dine præcise mål

Med vores mangeårige erfaring og store ekspertise inden for feltet har vi den tekniske baggrundsviden og viden om materialerne, der skal til, for at producere lige præcis de emner, du som kunde ønsker.

Via en tæt dialog med dig gennem hele processen fra udviklingens start til den færdige fremstilling, kan vi udføre emner efter dine mål og ønsker, så resultatet bliver helt perfekt.

Kontakt os på telefon 49 14 30 11 eller kom ned forbi vores nye produktionslokaler, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontaktoplysninger

E-mail: ​carmi@carmi.dk

Telefon: ​49 14 30 11

​CVR: 66042413