Elektronikindustri

Hos Carmi A/S har vi stor erfaring og ekspertise i at producere forskellige emner til elektronikindustrien i både store og små serier.

Vi producerer blandt andet emner indenfor:

  • Lyd- og måleapparater
  • Termisk industri

Som maskinfabrik med mange års erfaring og dygtige og veluddannede medarbejdere kan vi både deltage i udviklingen og konstruktionen af komplette komponenter samt stå for prototypefremstilling. Med vores ekspertise inden for branchen kan vi som sparringspartner under udviklingen byde ind med vores tekniske baggrundsviden og viden om materialerne, så de givne emner bliver konstrueret og fremstillet, så de opfylder alle krav, mål og ønsker.

Vi påtager os gerne hasteopgaver, da vi ved, hvor vigtig fremstillingen af emnerne er for vores kunder for at den videre proces kan forløbe glidende.

Altid høj kvalitet og stærke løsninger

Hos Carmi A/S kan vores CNC-operatører udføre CNC-drejning og -fræsning inden for både enkeltstyksproduktion og serieproduktion. Derudover kan vi udføre lasergravering, savning, slibning, glasblæsning, vibrationsafgratning og delmontage.

Vi lægger altid høj vægt på kvaliteten af vores produkter og på præcisionen af det, vi laver. Vi leverer stærke løsninger og sørger for at overholde aftaler og leveringstider.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 49 14 30 11, på mail carmi@carmi.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave.

Kontaktoplysninger

E-mail: ​carmi@carmi.dk

Telefon: ​49 14 30 11

​CVR: 66042413