Øvrige industrier

Hos Carmi A/S arbejder vi med mange forskellige kunder og producerer emner i mange slags materialer til apparatfremstilling og finmekanisk industri inden for flere forskellige brancher.

Vi producerer blandt andet emner til:

  • Mejeribranchen
  • Hydraulikbranchen
  • Offshore/marinebranchen
  • Levnedsmiddelindustrien
  • Hjælpemiddeludstyr
  • Værktøjsfremstilling

Vi er åbne overfor alle udfordringer og kan næsten arbejde med alle slags kunder og emner inden for CNC-drejning og -fræsning.

Få produceret efter dine mål

Vi foretager både produktion af enkelte komponenter og serieproduktion i både små og store serier. Hos os er ingen opgaver for store eller for små, og vi kan fungere som samarbejds- eller sparringspartner under udviklingen og konstruktionen af emnet.

Gennem en tæt dialog med vores kunder fremstiller vi alle komponenter efter kundens mål, ønsker og behov. På baggrund af vores knowhow omkring brug af materialer og med vores tekniske baggrundsviden og moderne maskinpark, kan vi sammen nå frem til den helt rigtige løsning.

Opdateret på nyeste viden

Vores dygtige medarbejdere er opdateret på den nyeste viden inden for branchen ligesom vores maskinpark råder over den nyeste teknologi. Derfor kan du trygt lade Carmi A/S stå for udviklingen og fremstillingen af dine komponenter – så er du sikret et kvalitetsprodukt, der altid lever op til dine forventninger.

Kontakt os på telefon 49 14 30 11, på mail carmi@carmi.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave.

Kontaktoplysninger

E-mail: ​carmi@carmi.dk

Telefon: ​49 14 30 11

​CVR: 66042413